Nazomeren

Wist u dat zo’n heerlijke nazomer niet alleen Indian Summer, maar ook wel Oudewijven zomer genoemd wordt? Klinkt misschien minder gezellig, maar het blijft genieten. De vrijdagmiddagborrel op een terras; heerlijk toch? We kleden deze borrel graag aan met hapjes, fingerfood of een compleet buffet. Op iedere gewenste locatie, dus ook voor de deur of in de tuin van uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Hoe wilt u het?

Vraag een kok naar de mooiste tijd van het jaar en het merendeel kiest voor het najaar. Het wildseizoen. Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober en loopt tot eind van het jaar omdat in deze periode gejaagd mag worden op Nederlands wild. Anno 2018 is er gedurende het hele jaar wild verkrijgbaar, maar ook wij houden graag vast aan de seizoenen. Wild als verrassende hapjes, als buffet of in een compleet diner. Laat gewoon weten hoe u het wild!
Waarom is wild zo favoriet in de keuken? Omdat wild zich leent voor bijna alle bereidingswijzen en goed combineert met veel verschillende smaken. Een feestje voor de koks! Noten, paddenstoelen, wintergroenten, maar ook frisse bladsalades of gestoofde vijgen. Gebakken, geroosterd of zelfs gestoomd: alles kan. De koks van Sallo’s verrassen u graag en laten zich graag uitdagen. Aan u de keuze!

Feestdagen

Geloof het of niet: we hebben de feestdagen alweer met grote letters in de agenda staan. Of beter gezegd: de weken voorafgaand aan de feestdagen. Traditiegetrouw erg drukke weken in de keuken van Sallo’s. Wilt u verzekerd zijn van een feestelijk diner of aangeklede borrel, reserveer dan alvast een datum. De exacte invulling bespreken we eventueel in een later stadium, maar om teleurstellingen te voorkomen is het handig om alvast een plek in onze agenda te reserveren.

Een feestelijk diner, aangeklede borrel, fingerfood of winterbarbecue: bij Sallo’s is alles mogelijk. Op onze eigen locaties of in en rondom uw bedrijf. Sallo’s is bijvoorbeeld de cateraar van Societeit De Vereeniging en de Glazen Zaal, de overkapte en verwarmde ruimte rond de Synagoge, beiden in het centrum van Den Haag. Verder weten de weg in de Grote Kerk en beschikken we over alle materialen en ervaring om op iedere locatie een feestje te bouwen. Neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer.